Aktivitetskalender 2020.

 

Aflysninger på grund af Corona virus, er følgende indtil videre:


 

 

Håber vi kan mødes om torsdagen til en køretur det skulle der jo ikke være noget i vejen for, men tag selv en sodavand, øl eller kaffe med, det er jo nok lukket de fleste steder.

Mvh. Fra en enig Bestyrelse

Kjeld Nissen.

AFLYST ……. Søndag d. 7 juni Peter Skött arrangerer en tur til svævefærgen i Rendsburg, spisning på stedet med udsigt til Kielerkanalen og store skibe. Peter Skött, vil se om turen måske kan blive arrangeret senere i løbet af sæsonen. 

AFLYST ……. Torsdag d. 11 juni – søndag d. 14 juni Bockhorner Old Timer Markt, interesserede kan kontakte Helmuth Iwersen  30 66 50 39 pga. reservering af værelser.

Denne tur afholdes 🙂🙂🙂  Søndag d. 28 juni afgang Bygma kl. 09.00, det er en madpakketur,  Kjeld Nissen arrangerer en tur til Brunsbüttel, hvor Kieler Kanalen løber ud, kørsel langs vestkysten.

AFLYST .......  Onsdag d. 12 august Gert Kristensen arrangerer  en tur til Skovlunde ved Varde, afgang Bygma kl. 16.00 ( udstilling af amerikaner biler og mange motorcykler, der er også mulighed for køb af pølser og drikkevarer.  

Søndag d. 16 august afgang Bygma kl.09.00 Kjeld Nissen arrangerer en tur langs margueritruten på Sydfyn, (gennemføres ved minimum 4 deltagere ). 

  

MC FOLKET SKÆRBÆK har 20 år´s Jubilæumsfest, dato kommer senere.

AFLYST ....... Søndag d. 30 august Rømø Træf, Lakolk kl. 10.00 – 16.00

Lørdag d.19 september  AFSLUTNINGSTUREN for sæsonen 2020, en tur ud i det blå og spisning om aftenen på Midtpunkt. 

Mandag d. 7 december Æbleskiver og Gløgg, hos Knud Oksen Jægertoften 38, 6780 Skærbæk.

Torsdag d. 21 januar Bøf og Bowl Skærbæk Fritidscenter kl. 18.00 

Mandag d. 8 februar GENERALFORSAMLING kl. 19.00 med evt. sandwich kl. 18.30 med tilmelding. 

   

Henning Holm og Kjeld Nissen arrangerer denne tur.

Turen vil gå over Deutsche Allèen Strasse - den tyske margueritrute på en del af ruten.

Afgang Skærbæk Bygma d. 7 september 2020 kl. 7.00  

5 overnatninger i alt Turen bliver på ca. 2000 km  

   

D . 7 september Skærbæk- Stralsund en overnatning i nærheden af Stralsund mulighed for en tur til Rugen samt til Penneberg se Hillers kraftværk bl.a .   ca . 5 timer 430 km  

d . 8 - 10 september - Stralsund - Falken See - Berlin 2 overnatning er i nærheden af Berlin / Potsdam ( vi skal se BMW mc f abrik og evt. et Bilmuseum måske en bytur/sejltur/ bybustur) ca. 5 timer 300 km  

10 - 12 september til Harzen 2 overnatninger.

  Turen vil være af veje som vi kender margueritruten herhjemme, vi skal køre i naturområde hvor der er meget vi kan se , eller hvad holdet bliver enige om undervejs og hvad der er tid til. Måske en anden rute.  

Vil du med så meld dig, så kan du være med til at planlægge hvis du har noget du gerne vil se.  

For at gøre turen så billigt som muligt, så meld jer til turen hurtigst muligt ….. vi er indtil nu 5 tilmeldte.   SIDSTE TILMELDING d. 1 maj. 

Ring hvis der er noget som I vil spørger om angående turen.   

Så vil vi bestille hotelværelse/morgenmad samt bestille adgang til BMW-fabrikken  

Mvh. Henning mobil 51742667  

Kjeld mobil 21249080 

  

                      Turforslag fra vore medlemmer. 

Skulle der mod forventning give meget regn aflyses turene.

Henning Holm arrangerer en tur, 51 74 26 67 heldagstur til Vejle Ådal og til Juelsminde evt. besøg på Massey Ferguson museum ( mere info senere ). 

Anton Lund arrangerer en tur Jylland rundt med 2 overnatninger, op med vestkysten og ned langs østkysten, så vidt det er muligt køres langs vandet, turen planlægges sammen med dem som tilmelder sig på 21 74 03 52 hvornår på året og hvor overnatninger finder sted, kan du / I være med til at bestemme, hurtig tilmelding så indkalder Anton til et møde.

Inge Lund  21 74 03 52 arrangerer en heldagstur til Hvidsten Kro, mere info kommer senere.    

Har du lyst til at være med på en sms kæde, f.eks. ved en spontan idè til en tur ud i det blå med kort varsel, gælder alle dage og tidspunkter, der er som regel altid nogen, der gerne vil køre en tur. 
Send en sms besked til Kjeld på 21 24 90 80 og han videresender den så ud til de af vore medlemmer, der har opgivet deres mobil nummer, er nogen i tvivl om han har jeres mobilnummer, så send en sms og meld jer til.

Hvis nogen af medlemmerne skulle have en "spontan idé " til en tur i løbet af ugen, hvor man " næsten " kan se vejrudsigten er god, så send en beskrivelse af turen til min mailadresse srenpeterscholz@gmail.com gerne 2 dage før den planlagte tur, så bliver den sendt ud på mail til medlemmerne, og så er der stor mulighed for god tilslutning, hvor vi mødes med afgang fra Bygma.  Er der planer om spisning på turen, eller lign. så skriv det venligst, om det er en madpakketur eller lign. så er medlemmerne lidt mere orienteret.   ( f.eks. har vi kørt op til Kølkær, men der har de lækker varm mad til rimelige priser og så er det ikke nødvendigt at tage madpakke med, men folk der ikke har været der før, vil ægre sig når de tog madpakke med, ..... så lidt orientering før en tur vil altid være en dejlig ting for alle ).

Venlig hilsen Søren Peter Scholz.       

                             


         


 

 
         
           

                

         

     

 
                                               

     

 

       

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Søren Peter Scholz | Svar 01.03.2020 16.05

ny turplan for 2020.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.03 | 16:05

ny turplan for 2020.

...
12.07 | 12:27

Se de flotte billeder fra turen til Mosel og Rhinen.

...
05.02 | 16:44

Brug for hjælp, kig under tips og trick´s ...

...
03.08 | 07:03

Få et billede af dig/jer og din/jeres motorcykel ind på hjemmesiden, så andre kan se hvem du/I er.

...
Du kan lide denne side