Team Hansen Racing.

Eigil, Mads og Torben.

Hej alle sammen.
Eigil havde budt MC FOLKET SKÆRBÆK, til en hyggelig aften, hvor vi besøgte Team Hansen Racing.
Eigil er mekaniker hos Team Hansen Racing og får mange spændende oplevelser gennem dette gode sammengroede Team, hvor man kunne se at de spillede godt sammen.
Vi var en pæn flok samlet og Ulla havde været så sød at bage kage til os, som vi nød til en god koppe kaffe efter foredraget.
Vi fik et godt indtryk af en meget talentfuld Speedway kører ( Mads ) og hørte om mange af deres sjove og spændende oplevelser de har været på.
Torben der er far til Mads, lever og ånder virkelig for Speedway, og har selv som ung kørt mange løb og haft mange spændende oplevelser.
Team Hansen Racing, har været gode til at skaffe sponsorer, som er virkelig vigtigt, da det er en meget dyr sport.
Eigil nævnte, at der kunne være en mulighed engang i løbet af sæsonen, at opleve Speedway i Oudrup ved Varde, hvor vi måske ville få mulighed for at besøge " Pitten " lige før løbene, det ser vi meget frem til. Vi fik også set den store bil de kører til løbene i, hvor der var plads til 3 speedwaycykler, samt mulighed for at sove i.
Bilen får snart en kanonflot reklame påsat, så man virkelig kan se her kommer en meget talentfuld sportsmand kørende, vi fik reklamen at se, som var under forarbejdning og den var virkelig flot. Vi var alle taknemmelige for en god aften, hvor vi fik et godt indtryk af et virkeligt godt Team med mange spændende oplevelser på deres vej.
Hvis I læser den medsendte folder, kan I se at Erik Gundersen har skrevet en flot udtalelse om Mads og man kan se mange af løbene han har deltaget i, som en suveræn god kører, som vi alle kan være stolte af.

Vi takker Eigil, samt Mads og Torben for en rigtig hyggelig aften.

En ekstra tak til Eigil, der havde sørget for at vi alle fik en god og spændene oplevelse.

Mvh. bestyrelsen i MC FOLKET SKÆRBÆK.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.03 | 16:05

ny turplan for 2020.

...
12.07 | 12:27

Se de flotte billeder fra turen til Mosel og Rhinen.

...
05.02 | 16:44

Brug for hjælp, kig under tips og trick´s ...

...
03.08 | 07:03

Få et billede af dig/jer og din/jeres motorcykel ind på hjemmesiden, så andre kan se hvem du/I er.

...
Du kan lide denne side