Lad os høre lidt fra jer.

Synes I om vores hjemmeside, eller har I lyst til, at vi skal besøge jeres hjemmeside eller andet der kunne interessere os allesammen, så skriv venligst et par ord.
Skrevet af Kjeld Nissen, d. 21-02-2016
Hej til alle Mc Folket Skærbæk
Jeg vil gerne sige tak for valget som formand ved Generalforsamlingen. Jeg vil gøre mit bedste for at det skal komme til at gå godt,men også op til medlemmerner at byde ind med noget, kun på den måde får vi en godt klub fortsat. Og en stor tak til Knud for de 6 år som du har været Formand, det har du gjort godt
mvh Kjeld
E-mail:
Skrevet af Søren Peter Scholz, d. 09-06-2015
Hvor er det hyggeligt og rart, hvis man ønsker en køretur en aften i løbet af ugen, man sender blot en bedsked rundt på mail, at der er afgang fra Bygma kl. 18.30 ... og så viser det sig at der er god opbakning :) dejligt at så mange har lyst til at køre en tur ud i det blå :) og at det ikke kun er om torsdagene at ture kan foregå. Tak herfra, Søren Peter Scholz.
E-mail:
Skrevet af Søren Peter Scholz, d. 16-04-2015
Vores første torsdagstur mødte 11 medlemmer op, nogle havde fået nye motorcykler og de blev stolt vist frem. Vores tur gik til Tyskland, hvor vi besøgte " Alter Deutscher Grenzkrug Rosenkranz "
E-mail:
Skrevet af Finn Svendsen, d. 01-03-2015
Hej så er et nyt år med mc. startet, og første tur gik til Højer.
E-mail:
Skrevet af Søren Peter Scholz, d. 13-10-2014
Tak for opbakning til turen mandag d. 13 oktober, trods rigtig dårlig vejrudsigt kom vi dog 5 mand afsted på en madpakketur til Middelfart, og vejret blev heldigvis ikke så slemt som forventet. :)
E-mail:
Skrevet af Reimer Schmidt, d. 26-09-2014
Hej herfra også tak for en hyggelig afslutningstur og god mad og hygge på Dax samtidig tak for min modtagelse i klubben efter mit fravær håber der stadig er nogle gode kilometer endnu inden sæsonen er slut vi ses derude
E-mail:
Skrevet af Finn Svendsen, d. 20-09-2014
Hej Inge Lund, Det lyder da godt, jeg er glad for at du gerne være medlem, ja det er rigtig vi har ingen indmeldelse blanket. Hvis man ønsker at blive medlem, betaler man blot 100 kr. til undertegnede. menuen i aften koster 150 kr. for ledsager der ikke er medlemmer, så man kan sige for 50 kr. mere er man medlem. hilsen Kasser Finn Svendsen
E-mail:
Skrevet af Inge Lund, d. 20-09-2014
Hej tusind tak for en hyggelig tur ud i det blå, med kaffe og kage? Det må jeg være med til en anden gand igen, og jeg vil da også gerne være medlem, men jeg kan ikke lige finde en indmeldelses blanket? Nå, men ses på Fru Dax i aften, til forhåbentlig lige så hyggeligt mvh Inge Lund
E-mail:
Skrevet af Søren Peter Scholz, d. 19-08-2013
Tak til bestyrelsen for et hyggeligt og godt tilrettelagt Træf på Lakolk.
E-mail:
Skrevet af Søren Peter Scholz, d. 13-07-2013
Tak til Wilbur, for en flot og god tur til Bøllinghus MC, vi fik kørt mange kilometer, samt fik besøgt både Skaven Strand, Bork Havn og ikke mindst Nymindegab, hvor Wilbur har tilbragt sin tid hos Militæret og havde nogle spændende historier derfra.
E-mail:
Skrevet af Wilbur, d. 12-07-2013
Jeg håber at tredie gang er lykkens gang.
Jeg vil bare sige tak til Ole og Martin for en dejlig tur til Oksbøl den 30. juni. Hvor der blev skudt og kørt med kampvogne.
E-mail:
Skrevet af Jan Agnoletti Pedersen, d. 28-06-2013
Har I lyst til at dele lave en motorcykel tur og dele den med andre motorcyklister? Så kan I lave en mc tur på www.tourstart.org og overføre den til jeres gps - helt gratis.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Søren Peter Scholz, d. 03-06-2013
Velkommen til vores nye medlem, Thorsten Hansen.
E-mail:
Skrevet af søren Peter Scholz, d. 27-05-2013
Tak til Ejgil for en dejlig tur med godt vejr, hvor vi besøgte nogle flotte møller og senere Bindeballe Købmandsgård.
E-mail:
Skrevet af Søren Peter Scholz, d. 13-04-2013
Velkommen til vores nye medlem,
Ole Mortensen Ribevej 69, 6760 Ribe.

Dejligt at man har mulighed for at leje en MC Trailer gennem ham.

Se anoncen her på vores hjemmeside.
E-mail:

Nyeste kommentarer

11.11 | 14:58

Der var flot opbakning til Åbent Hus hos Kolding MC.

15.10 | 08:49

Til en orientering, kan der oplyses klubben har også en gruppe på Facebook, der hedder MC FOLKET SKÆRBÆK, der kan man søge om at blive medlem af gruppen.

03.08 | 05:03

Få et billede af dig/jer og din/jeres motorcykel ind på hjemmesiden, så andre kan se hvem du/I er.