Aktivitetskalender 2022. 

                                 

Torsdag d. 20 Januar  , Bøf og Bowl i Skærbæk Fritidscenter kl. 18.00

Torsdag d. 7 april første torsdagstur, afgang Bygma kl. 18.00 afgang Bygma kl. 18.00 april måned ud.       ( Derefter afgang Bygma torsdage kl. 18.30 ).Efterår …. Torsdag d. 30 september, afgang Bygma kl. 18.00 da det bliver tidligere mørkt.

Sidste søndag i hver måned , afgang Bygma kl. 10.00  ”madpakketur”, fremmødte bestemmer selv turen ! Er der én, der har en god tur på hånden, send venligst mail til srenpeterscholz@gmail.com , så sender jeg den videre til medlemmerne på mail.

                                                                                

Mandag d. 7 Februar Generalforsamling .

Er der nogen der har forslag eller gode ideér til en spontan tur, sms 20 62 19 37 eller skriv mail til srenpeterscholz@gmail.com gerne et par dage i forvejen, så sender jeg forslaget videre til vore medlemmer. 

Mvh. Bestyrelsen i MC FOLKET SKÆRBÆK.


                                                  

                

Har du lyst til at være med på en sms kæde, f.eks. ved en spontan idè til en tur ud i det blå med kort varsel, gælder alle dage og tidspunkter, der er som regel altid nogen, der gerne vil køre en tur. 
Send en sms besked til Kjeld på 21 24 90 80 og han videresender den så ud til de af vore medlemmer, der har opgivet deres mobil nummer, er nogen i tvivl om han har jeres mobilnummer, så send en sms og meld jer til.

Hvis nogen af medlemmerne skulle have en "spontan idé " til en tur i løbet af ugen, hvor man " næsten " kan se vejrudsigten er god, så send en beskrivelse af turen til min mailadresse srenpeterscholz@gmail.com gerne 2 dage før den planlagte tur, så bliver den sendt ud på mail til medlemmerne, og så er der stor mulighed for god tilslutning, hvor vi mødes med afgang fra Bygma.  Er der planer om spisning på turen, eller lign. så skriv det venligst, om det er en madpakketur eller lign. så er medlemmerne lidt mere orienteret.   ( f.eks. har vi kørt op til Kølkær, men der har de lækker varm mad til rimelige priser og så er det ikke nødvendigt at tage madpakke med, men folk der ikke har været der før, vil ægre sig når de tog madpakke med, ..... så lidt orientering før en tur vil altid være en dejlig ting for alle ).

Venlig hilsen Søren Peter Scholz.       

                             


         


 

 
         
           

                

         

     

 
                                               

     

 

       

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Bjarne Rasmussen | Svar 10.01.2022 14:59

Hej jeg er medlem af klubben, men ved ikke om jeg har adgang til den lukkede facebook gruppe?.

Søren Peter Scholz | Svar 15.10.2020 10:49

Til en orientering, kan der oplyses klubben har også en gruppe på Facebook, der hedder MC FOLKET SKÆRBÆK, der kan man søge om at blive medlem af gruppen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 14:59

Hej jeg er medlem af klubben, men ved ikke om jeg har adgang til den lukkede facebook gruppe?.

...
13.09 | 19:15

Send lige en sms til 20621937, så kontakter jeg dig. 👍

...
13.09 | 19:07

Hvil godt være medlem og køre om torsdagen har en g’s 500

...
05.09 | 12:16

MC Folket Skærbæk har været i Schwerin.

...
Du kan lide denne side