Kjeld´s kulturelle tur ud i det blå.

Dejlig lørdagstur.


Lørdag d. 30. Juni, drog 7 friske gutter og en gutinde  af sted på tur. Vi skulle se Tørskind manden i Egtved. Jeg havde hørt om Egtved pigens grav, med aldrig om Tørskind manden. Vel  fremme i Tørskind grusgrav, blev jeg meget klogere. Tørskind mander er stor – meget stor, og består af både stål – træ og beton J .

Efter at have set adskillige spektakulære kunstværker og en fantastisk udsigt fra toppen af grusgraven, trillede vi videre imod Bredsten på små veje, nogen gange MEGET små veje ( læs grus ) og en enkelt gang en blind vej. Måske var det derfor at formanden på den sidste del af turen foreslog at foreningen skulle være vært for en is J . Vi var på vej mod Ravningbroen. Ravningbroen blev bygget af vikingerne under Kong Harald Blåtand i året 980, og den målte hele 760 meter og krydsede Vejle Ådal på det bredeste sted. Modellen der stod der, blev nøje undersøgt, og det var tydeligt at der var brugt meget gamle byggemetoder.

Det var endnu for tidligt at spise den medbragte madpakke, nogle havde endda kaffe med – dejligt – så vi drog videre imod den genfundne bro, som ligger ved Brædstrup. Der blev madpakken fortæret, og så  gik vi på brovandring. Broen der var bygget som en jernbanebro i 1899,  var i mange år skjult i en dæmning over Gudenåen. En meget flot bro, med endnu en smuk udsigt. Broen blev udgravet i 2014.

Isen ikke at forglemme, skulle jo spises et sted, som blev bestemt til at være Bork Havn, så tværs over Jylland gik det. Der var små 100 kilometer, så det tog godt og vel en time, men så var appetitten også ved at være god.

Enten var nogle af isene for store, eller også var det bare for varmt, der var i hvert fald et par enkelte der godt kunne have trængt til et mindre bad bagefter J

Derefter gik det stille og roligt hjemefter, TAK for en dejlig dag.


Deltagere: Wilbur F. Kjeld N. Connie & Bent C. H.C. Eigil W. John M. Jens J.


| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 14:58

Der var flot opbakning til Åbent Hus hos Kolding MC.

15.10 | 08:49

Til en orientering, kan der oplyses klubben har også en gruppe på Facebook, der hedder MC FOLKET SKÆRBÆK, der kan man søge om at blive medlem af gruppen.

03.08 | 05:03

Få et billede af dig/jer og din/jeres motorcykel ind på hjemmesiden, så andre kan se hvem du/I er.